Steyr

Een nieuw avontuur

We worden wakker van het gekwetter van de ganzen die zich op het land verzamelen om samen naar het zuiden af te reizen. Het was een onrustige nacht, waarin een korte maar hevige storm de wagen flink heen en weer schudde. Nog even schijnt de zon door het dakraam maar nog voor het theewater kookt bedekken donkere decemberwolken de blauwe lucht. Tijd om de ganzen te volgen.

Tom houdt me nog even stevig vast. Hij zal niet meegaan. Deze reis moet ik alleen maken en  Tom is zo ruimhartig om mij de Steyr toe te vertrouwen. We regelen de laatste zaken en vullen de watertanks. Dan is het tijd om de motor te starten en neem ik afscheid van Tom, Hein en Alies en van de Katerbosche Hoeve waar ik de afgelopen maanden met de Steyr heb gestaan.

Iran

 

De reis naar Iran, die Tom ik voor deze winter gepland hadden, is naar het najaar van 2017 geschoven. De komende maanden dus geen Captain’s Log maar wel af en toe een schrijfsel, podcast of videoverslag van mijn hand.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *