Escuela de español

Yo no hablo Español, eso es muy malo. Estoy aprendiendo ahora.

Ik kom mijn hele leven al met enige regelmaat in Spanje. Toch spreek ik de taal niet. De belangrijkste woorden ken ik wel zoals cerveza, pan, aqua en gracias. Genoeg voor een vakantie maar niet als je een paar maanden alleen met een vrachtwagen door Spanje reist.

Don Quijote

Omdat er een flinke regendepressie aan zit te komen besluit ik een cursus Spaans te gaan volgen. Een korte zoektocht op internet brengt mij naar taalschool Don Quijote in Salamanca. Een prachtige middeleeuwse universiteitsstad op de Spaanse hoogvlakte. Eén week intensieve cursus Spaans gaan volgen van één week.

2 antwoorden
 1. T
  T zegt:

  goed gedaan, een les in Spaans! de naam van de school gaf even te denken omdat de man van la Mancha nu niet uitblonk in helder denken. blijkbaar is dat geen obstakel voor de basale kennismaking en verder. Nu dapper door naar de lokale gelegenheden. en spreken!

  Beantwoorden
  • Rita Brakel
   Rita Brakel zegt:

   Chervates staat misschien meer voor mijn niveau wat de Spaanse taal betreft. Maar ik oefen iedere dag minimaal 20 minuten op de app. Ik heb nu de basis en door zelfstudie en veel praktijk hoop ik de taal toch een beetje onder de knie te krijgen. Ben nog wel op zoek naar een audiocursus Spaans zodat ik tijdens het rijden wat wat extra kan oefenen. Helaas heb ik die nog niet downloadbaar op internet kunnen vinden. Als iemand nog tips heeft of audiolessen via transfer wil mailen dan houd ik me aanbevolen.

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *