Guitiriz

Vandaag geen gedoe, vandaag de fiets!

Als ik wakker wordt hoor ik vogeltjes! Hét geluid van de naderende lente. Als ik de gordijnen open doe zie ik de zon. Dit wordt een mooie dag!

Ongekende luxe

Na alle gedoe van de afgelopen dagen misschien een wat brutale stelling maar ik durf hem toch te maken omdat de Steyr vandaag niet gestart wordt. Dat geeft rust. Vandaag blijf ik op de gratis camperplek van Guitiriz, een locatie met water én stroom.

Er zit een kleine boiler in de wagen die, als we rijden, verwarmd wordt door de koelvloeistof. Ik heb normaal gesproken dus alleen warm water nadat ik gereden heb. Nu ik walstroom heb die de boiler (20 liter) ook kan verwarmen én water kan tanken heb ik van beide genoeg om eens lekker lang te douchen. Een ongekende luxe!

Kabbelend beekje

Na een rustig begin van deze mooie dag pak ik de fiets uit de ‘schuur’ achter in de wagen. Ik wil terug naar het restaurant waar ik gisteren zo goed geholpen ben. Door alle stress van die macho mecánico was ik helemaal vergeten de koffie te betalen, dat wil nog graag even doen nu ik nog in de buurt ben. De weg waarover ik gekomen ben is een weg met veel verkeer en twee flinke heuvels. Ik besluit een route te volgen over kleine landweggetjes en bospaden.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *